Firma MEDIA-SISTEM d.o.o.

je osnovana 1991. godine. Više od 30 godina iskustva u radu i izradi specijalnih programa za ugostiteljstvo, uslužne djelatnosti i knjigovodstvo poduzeća i obrta. Konstantno praćenje novih propisa i dorade postojećih aplikacija, npr. fiskalizacija itd…. Glavna djelatnost poduzeća je izrada poslovnih programa i održavanje računalnih sistema. Kako je posao rastao, tako je i djelatnost proširena i na prodaju računala, održavanje i servis računala.

Danas,  tim MEDIA-SISTEM vrši kompletnu podršku za rad sa računalom u poslovnoj primjeni.  Više od 35 različitih aplikacija od programskog rješenja za ugostiteljske objekte, veleprodaje, maloprodaje, proizvodnju, pa do kompleta za vođenje knjigovodstvenih servisa stoji u bogatoj ponudi ove tvrtke. Osim malih korisnika, poduzeće Media-Sistem je instaliralo i kompjuteriziralo i srednje velika poduzeća. Orjentirani na SQL bazi podataka, dostupne su i WEB aplikacije za izvješća produktivnosti poslovnog subjekta.

Treba napomenuti da stalna suradnja sa velikim brojem knjigovodstvenih servisa doprinosi programskom rješenju koje stoji u ponudi tvrtke.

 

Popis klijenata

Velika lista korisnika, čini poduzeće vrlo stabilnim i perspektivnim. Osim vlastitog prostora u Martićevoj 70 u Zagrebu, poduzeće je opremljeno sa najnovijim IT dostignućima, voznim parkom potrebnim za održavanje stalnih korisnika. Sukladno promjenama u IT tehnologiji, naš tim redovito educira korisnike te prati najnovije trendove u gospodarskim sistemima.